Skip to main content
x

ГОДИШЕН КОНЦЕРТ 2019 “WE’RE COOL AND YOU KNOW IT”

На 26-ти май от 17:00 ч. „Училища за Европа“ ще отбележи края на учебната година с концертa „We‘re Cool and You Know It”, който ще се състои в City Mark Art Centre, бул. “Янко Сакъзов” 30.

Събитието е кулминация на учебната година и с помощта на професионални актьори, малките ученици ще представят своите познания и разнородни таланти в  представление, подготвено с много вълнение и очакване, като за най-малките участници от групи P1-P3 то е своеобразна форма на изпит – забавна, цветна, динамична и изпълнена с усмивки.

Празникът ще бъде съпътстван и от изложба, която озаглавихме „Героите са около нас“. В нея младите таланти представят свои  творби, с които искрено показват  кои са техните герои. Някои творби, макар и малко по-абстрактни от други,  ни показват за пореден път колко уникално гледат на света детските очи.

С концерта и съпътсващата го изложба ние заставаме зад искренността и най-чистите детски пориви за радост и творческото начало. Така ние казваме „Да!” на детските мечти и своето „Не!” на агресията в училище.

Традиционният концерт е признание за труда на преподавателите, оценка за усърдието на учениците и гордост за техните родители. Той е истински празник за награда на децата и радост за всички, които ги обичаме, подкрепяме и мислим за тяхното бъдеще.